Select Page

Aston Villa-Tottenham (6.30 petang)

Sekarang mari kita beralih kepada analisis cabaran individu, dengan ramalan yang berkaitan.

Everton-Manchester United (1.30 tengah hari)

Manchester United terus mengecewakan, malah menentang Leicester mereka tidak melangkaui keputusan seri, kekal di kedudukan keenam, tiga mata dari zon Liga Juara-Juara, gol yang kekal rumit memandangkan kesukaran Red Devils mencari kesinambungan minimum. Di atas padang di Goodison Park ia tidak akan mudah sama sekali untuk Ronaldo dan rakan sepasukannya, malah Everton berada di tengah-tengah krisis keputusan, dengan empat kekalahan dalam lima hari perlawanan terakhir dan situasi yang sangat rumit dalam kedudukan dengan hanya satu mata di hadapan zon penyingkiran.

Ramalan

Di sebalik segala-galanya, saya percaya adalah mudah untuk bertaruh pada hasil 2 (kemungkinan terbaik 1.80 pada GoldBet), yang memberikan peluang yang luar biasa. Bagi mereka yang ingin mengehadkan risiko saya cadangkan berbilang matlamat 1-3 (kemungkinan terbaik 1.47 pada Snai).

Arsenal lwn Brighton (4 petang)

Sekiranya kekalahan yang dialami menentang Liverpool sudah dijangka, perkara yang sama pastinya tidak boleh dikatakan merujuk kepada kekalahan 0-3 yang mengerikan yang dialami dalam perlawanan derby London menentang Crystal Palace, keputusan yang membolehkan Tottenham naik ke tempat keempat, walaupun mempertimbangkan tambahan. permainan Spurs.

Brighton yang benar-benar menarik perhatian dalam tujuh pusingan terakhir kejuaraan, di mana mereka mengumpul derita satu mata, terkandas di meja tengah tanpa nama dan merosakkan perkara baik yang dibina pada bahagian pertama musim ini.

Ramalan

Saya tidak ragu-ragu tentang prestasi The Gunners yang pada pendapat saya akan memenangi perlawanan ini, malah pilihan permainan pertama jatuh sepenuhnya pada keputusan 1 (kemungkinan terbaik 1.60 pada Snai). Cadangan kedua sebaliknya melibatkan hasil mudah melebihi 1.5 (kemungkinan terbaik 1.31 pada GoldBet).

Southampton-Chelsea (4 petang)

Kekalahan teruk di tempat sendiri yang dialami dalam Liga Juara-Juara menentang Real Madrid sudah tentu meninggalkan rasa tidak enak di mulut pasukan Chelsea yang bagaimanapun menunjukkan tahap permainan yang cemerlang, tetapi jelas hanya keputusan dalam bola sepak sentiasa dikira. Kini The Blues terpanggil untuk mencabar Southampton di tempat lawan, sebuah pasukan yang benar-benar terkandas pada prestasi akhir musim, dengan hanya satu mata dilucutkan dalam empat hari perlawanan terakhir dan ranking yang tiada apa-apa lagi untuk diberitahu.

Ramalan

Saya tidak akan menolak kemungkinan seri memandangkan usaha dalam piala dan oleh itu saya mencadangkan peluang berganda x2 (peluang terbaik 1.22 pada Snai), manakala mereka yang bercita-cita untuk penyelesaian yang lebih baik boleh mempertimbangkan keputusan gol (kemungkinan terbaik 1.80 di GoldBet).

Watford-Leeds (4 petang)

Cabaran kelangsungan hidup yang rumit yang akan mempertemukan tuan rumah Watford menentang pasukan Leeds yang sedang bergelut untuk keluar dari kedudukan terbawah Liga Perdana. Bagi penduduk tempatan, tiga kalah mati dialami dalam tiga hari terakhir dan tempat terakhir terakhir -3 dari zon keselamatan yang membuka senario rumit untuk akhir musim. Di Leeds, kami menarik nafas lega terima kasih kepada tujuh mata yang dikumpul dalam tiga hari terakhir, yang membolehkan kami meningkat kepada +6 di zon merah, margin yang mewujudkan keyakinan tertentu, tetapi pada masa yang sama memerlukan kami bukan untuk melepaskan penjagaan kita.

Ramalan

Saya menjangkakan sembilan puluh minit perlawanan yang sangat sukar dengan perubahan berterusan di hadapan dan akibatnya pilihan permainan pertama bergantung sepenuhnya pada hasil gol (peluang terbaik 1.57 pada Snai). Bagi mereka yang menyasarkan kemungkinan yang lebih tinggi, saya mencadangkan hasil x (kemungkinan terbaik 3.45 pada GoldBet), yang nilainya melebihi tiga kali ganda.

Aston Villa-Tottenham (6.30 petang)

Tiga kemenangan berturut-turut untuk Tottenham yang tidak melepaskan cengkamannya di zon Liga Juara-Juara, malah kini Spurs berada di kedudukan keempat dengan mata yang sama dengan Gunners, tetapi dengan satu perlawanan lebih banyak daripada anak buah Arteta, situasi yang oleh itu memerlukan meneruskan jejak kemenangan untuk menyemarakkan impian layak ke pertandingan antarabangsa teratas.

Bagi Villans tiga kalah mati berturut-turut yang merupakan hasil daripada kedudukan meja tengah, situasi yang meratakan motivasi pasukan yang sudah memikirkan tentang musim depan dan bertujuan untuk menutup kejuaraan ini dengan kaki di luar pecutan.

Ramalan

Saya tidak faham kemungkinan besar yang ditawarkan untuk hasil 2 (kemungkinan terbaik 2.20 pada Snai), yang jelas menjadi pilihan pertama secara keseluruhan. Sebagai alternatif, berikut ialah hasil mudah melebihi 1.5 (kemungkinan terbaik 1.25 pada GoldBet).

Selepas hujung minggu yang dikhaskan untuk pusingan Piala FA, tirai pusingan ke-24 Liga Perdana dibuka dengan tiga perlawanan pada petang Selasa, khususnya perlawanan rumah Newcastle, West Ham dan Burnley, masing-masing menentang Everton , Watford dan Manchester United. Mari kita beralih kepada analisis perlawanan individu, dengan ramalan yang berkaitan.

Newcastle-Everton (8.45 malam)

Dengan kejayaan di tempat lawan yang dicapai di Leeds, Newcastle of the Pif fund memperoleh kemenangan kedua mereka dalam kejuaraan, menjadikan jumlah perlawanan berguna berturut-turut kepada tiga dan semakin menghampiri zon keselamatan yang kini hanya tinggal satu mata walaupun statistik yang menyedihkan. Lawan hari ini ialah Everton pimpinan Lampard, seorang pengurus yang akan cuba memulihkan nasib Everton yang telah tenggelam jauh ke dalam zon penyingkiran dan akibatnya terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada Rafa Benitez. Dalam ranking, The Toffees mendapati diri mereka hanya empat mata dari zon merah, margin yang jelas membuka senario suram untuk bahagian kedua musim ini.

Ramalan

Perlawanan di mana keputusan seri nampaknya tidak berguna kepada kedua-dua pasukan dan oleh itu pilihan permainan pertama sepenuhnya terletak pada peluang berganda 12 (peluang terbaik 1.32 pada GoldBet), manakala alternatif yang bercita-cita tinggi berkenaan dengan pelbagai matlamat 3-4 (peluang terbaik 2.45 pada Snai).

West Ham-Watford (8.45 malam)

Bagi The Hammers dua kekalahan berturut-turut menentang Leeds dan Manchester United, keputusan yang menyebabkan mereka terkeluar dari zon Liga Juara-Juara kerana memintas oleh Red Devils Ronaldo. Kini menjadi penting bagi tuan rumah untuk mencari kemenangan menentang Watford, lawan yang semakin tenggelam dalam zon penyingkiran dengan tempat ketiga terakhir dan yang telah memutuskan untuk memecat Ranieri. Menggantikan jurulatih Rom, Roy Hodgsons muncul di bangku simpanan, dipanggil untuk menghidupkan semula pasukan yang mampu memenangi hanya empat perlawanan sejak permulaan musim dan yang telah dibolosi 40 gol.

Ramalan

Keyakinan terhadap West Ham yang di atas kertas kelihatan jelas digemari, oleh itu nasihat permainan pertama yang berkaitan dengan keputusan 1 (peluang terbaik 1.40 pada GoldBet), manakala yang lebih bercita-cita tinggi boleh mengambil kira keputusan gol (peluang terbaik 1, 77 pada Snai) .

Burnley-Manchester United (9 malam)

Kemenangan berturut-turut yang diperoleh menentang Brentford dan West Ham membolehkan Red Devils memintas Hammers dan meletakkan diri mereka di tempat keempat, berguna untuk mengakses peringkat kumpulan Liga Juara-Juara seterusnya. Jurang daripada pengejar, bagaimanapun, masih terlalu kecil dan oleh itu menjadi penting untuk meninggalkan padang Burnley dengan segala-galanya dipertaruhkan, juga mempertimbangkan kaliber teknikal yang sederhana pasukan tenggelam ke tempat terakhir dalam jadual dan mampu memenangi hanya satu perlawanan dari permulaan kejuaraan, dengan baki keseluruhan 10 seri dan 8 kekalahan. Angka yang berkaitan dengan purata markah adalah sangat negatif, dengan 16 gol dijaringkan dalam 19 perlawanan dimainkan.

Ramalan

Pilihan permainan pertama jatuh sepenuhnya pada hasil 2 (kemungkinan terbaik 1.55 pada Snai), manakala mereka yang bercita-cita untuk kemungkinan tinggi boleh mengambil kira berbilang matlamat 3-4 (kemungkinan terbaik 2.50 pada GoldBet).

Pada petang Selasa, salah satu daripada banyak pemulihan kejuaraan keseribu yang dihancurkan oleh gelombang pandemik akan dimainkan, khususnya ia adalah perlawanan halus Burnley-Watford, pasukan yang terlibat dalam pertarungan sukar untuk tidak diturunkan. Berikut adalah secara khusus pembentangan perlawanan yang sah untuk pusingan ketujuh belas Liga Perdana, dengan nasihat permainan yang berkaitan.

Burnley-Watford (8.30 malam)

Walaupun mengambil kira 17 perlawanan yang dimainkan yang memberi impak besar kepada ranking umum, agak mengagumkan untuk memerhatikan tempat terakhir Burnley, pasukan yang kelihatan antara calon paling berwibawa untuk penyingkiran ke divisyen kedua. Tuan rumah hanya meraikan satu kemenangan sejak permulaan kejohanan, dengan baki keseluruhan 8 seri dan 8 kekalahan.

Watford kendalian Ranieri mesti benar-benar mencari kemenangan memandangkan mereka hanya satu mata di hadapan zon penyingkiran, margin yang memerlukan perubahan pantas untuk mengelak daripada mengalami perlawanan akhir kejohanan yang dramatik. Watford hanya seri dua kali, dengan defisit besar yang dicirikan oleh 13 kekalahan, manakala hanya empat kemenangan. Data yang paling membimbangkan ialah berkaitan prestasi pertahanan, dengan 37 gol dibolosi, manakala serangan itu menjaringkan 23 gol.

Sedikit penguasaan Burnley dalam sepuluh pertembungan langsung terakhir, dengan sebahagian daripada 5 kemenangan, 2 seri dan 3 kekalahan.

Ramalan

Perlawanan di mana jelas anda perlu melemparkan hati anda ke atas halangan dan oleh itu cadangan permainan pertama berkenaan dengan keputusan gol (peluang terbaik 1.80 pada GoldBet). Sebagai alternatif, bagi mereka yang mencari penyelesaian yang menguntungkan, saya mengesyorkan hasil x (kemungkinan terbaik 3.30 pada Snai), yang nilainya melebihi tiga kali ganda.

Acara Malam Isnin yang klasik kembali dan akan dimainkan di Stadium Selhurst Park di London, tempat untuk perlawanan Crystal Palace, yang pada kesempatan ini akan menjadi tuan rumah Arsenal Arteta dalam salah satu daripada banyak derbi bandar memandangkan City Inggeris adalah rumah kepada banyak kelab. daripada Liga Perdana. Sekarang mari kita beralih kepada penyampaian cabaran, dengan nasihat permainan biasa.

Crystal Palace lwn Arsenal (9 malam)

Detik keghairahan hebat di Crystal Palace selepas kelayakan sensasi ke separuh akhir Piala FA, acara yang mempunyai prestij lebih hebat daripada kejuaraan di bumi Britain. Lawan Eagles akan menjadi juara Eropah dan dunia Chelsea, dalam perlawanan derby yang akan mempunyai daya tarikan yang tiada tandingan untuk sejarah kelab tempatan itu, yang pada 2016 malah mara ke final, tewas kepada Manchester United. Beralih ke kejuaraan, tiada data penting selain daripada 13 cabutan yang menyumbang kepada kedudukan meja tengah yang tenang.

Bagi The Gunners, prestasi hebat itu berterusan berkat empat kemenangan yang dilucutkan dalam lima pusingan terakhir, laluan yang membolehkan mereka memasuki zon Liga Juara-Juara pada +3 pada pasangan yang dibentuk oleh Tottenham dan Manchester United yang mempunyai satu dan dua. permainan mengikut urutan lebih daripada yang dimainkan setakat ini. Arsenal dengan purata seri terburuk, iaitu hanya 3 sejak permulaan kejohanan, dengan 17 kemenangan dan 8 kekalahan.

Ramalan

Hasil 2 harus dicuba tanpa berlengah-lengah (kemungkinan terbaik 2.00 pada Snai), pertaruhan yang nilainya menyamai dua kali ganda, sangat murah hati memandangkan motivasi kedudukan Crystal Palace yang lemah. Sebagai alternatif, bagi mereka yang ingin mengehadkan risiko saya mencadangkan hasil mudah melebihi 1.5 (kemungkinan terbaik 1.32 pada GoldBet).

Terdapat lima perlawanan yang dijadualkan pada hari Sabtu berkaitan pusingan ke-23 Liga Perdana, antaranya perlawanan yang dijadualkan di Old Trafford antara United dan The Hammers sudah pasti menyerlah. Mari kita beralih kepada pembentangan perlawanan individu, dengan ramalan yang berkaitan.

Vila Everton-Aston (1.30 tengah hari)

Hanya satu mata dalam empat perlawanan terakhir untuk Everton yang turut ditewaskan oleh Norwich dan kini hampir mencecah zon merah yang hanya berjarak enam mata, situasi yang tidak dapat tidak menyebabkan jurulatih Benitez dipecat.

Aston Villa, bagaimanapun, meneruskan rentaknya yang turun naik, dengan hanya dua keputusan seri, tujuh kemenangan dan sebelas kekalahan, laluan yang tidak membenarkan mereka meninggalkan bahagian tengah meja dan seterusnya memupuk sebarang impian Eropah.

Ramalan

Perlawanan yang memerlukan Toffees melemparkan hati mereka ke atas halangan, tetapi sikap taktikal ini boleh memihak kepada serangan balas Villans, oleh itu pilihan permainan pertama mengenai keputusan gol (peluang terbaik 1.68 pada GoldBet). Sebagai alternatif, untuk yang lebih bercita-cita tinggi saya mencadangkan hasil x (kemungkinan terbaik 3.30 pada Snai).

Brentford lwn Wolves (4 petang)

Dalam pemulihan pertengahan minggu datang kekalahan keempat dalam lima hari terakhir untuk Brentford yang terpaksa melepaskan seluruh kepentingan menentang Manchester United yang terlalu hebat pada tahap teknikal. Dalam kedudukan, pasukan yang baru dinaikkan pangkat masih boleh menikmati kelebihan 10 mata yang besar ke atas zon merah, margin yang membolehkan mereka bermain dalam ketenangan mutlak.

Wolves jelas bertambah baik memandangkan mereka datang daripada rentetan positif dalam empat perlawanan, di mana mereka mengumpul keindahan sepuluh mata, yang membolehkan mereka beralih kepada hanya enam mata dari zon Liga Juara-Juara. Tetamu yang setakat ini menunjukkan diri mereka sebagai pasukan yang sangat pragmatik, dengan hanya bolos 15 gol dan 17 gol.

Ramalan

Perlawanan yang boleh memberikan banyak emosi memandangkan keberanian taktikal Brentford dan oleh itu tip permainan pertama melibatkan keputusan lebih 1.5 (peluang terbaik 1.43 pada GoldBet), dimainkan dengan peluang yang sangat menarik. Walau bagaimanapun, untuk yang lebih mencabar, saya mengesyorkan hasil x (kemungkinan terbaik 3.05 pada Snai).

Leeds-Newcastle (4 petang)

Leeds mengangkat kepala mereka dalam dua perlawanan terakhir yang dimainkan dengan menewaskan Burnley secara berturut-turut dan terutamanya West Ham, pasukan terakhir itu ditewaskan di tempat sendiri, satu petanda yang jelas tentang betapa besarnya kekesalan yang ada untuk pasukan yang tidak dapat menunjukkan potensi penuhnya. .

Ia adalah perkara yang sama sekali berbeza untuk Newcastle, yang memerlukan penambahan penting kepada skuad yang kelihatan tidak kompetitif untuk kekal dalam Liga Perdana ini dan tempat kedua terakhir semasa adalah saiz yang tepat memandangkan tahap teknikal yang tidak cemerlang. Dalam dua perlawanan terakhir terdapat keputusan seri yang berharga menentang Watford dan Manchester United, tetapi satu-satunya kemenangan yang diperoleh sejak permulaan kejuaraan dan hanya 20 gol yang dijaringkan adalah angka yang sangat membimbangkan.

Ramalan

Bagaimana anda tidak boleh mencuba hasil 1 (kemungkinan terbaik 2.00 pada Snai), penyelesaian permainan yang ditawarkan untuk penggandaan, manakala alternatif yang kurang berisiko adalah berdasarkan berbilang matlamat 2-4 (kemungkinan terbaik 1.53 pada GoldBet).

Manchester United lwn West Ham (4 petang)

Dengan kemenangan di tempat lawan yang berharga diperoleh dengan cara yang meyakinkan di padang Brentford yang sukar, Manchester United semakin menghampiri zon Liga Juara-Juara, yang kini hanya berjarak dua mata. Tetapi kini adalah detik kebenaran memandangkan lawan hari ini adalah West Ham yang menduduki kedudukan keempat dan yang boleh dianggap sebagai lawan langsung dari perspektif Eropah. Bagi The Hammers, kejutan dalaman yang sensasi menentang Leeds Bielsa, yang tiba tanpa diduga selepas tiga kemenangan berturut-turut.

Bersedia untuk tindakan pertaruhan sukan yang sah? 1xBet telah melindungi anda. Muat turun aplikasi mereka melalui pautan ini: https://bet-promocode.com/ms/muat-turun-apl-1xbet/ dan mula membuat pertaruhan anda secara bertanggungjawab dan yakin.

Contents